anapara.com

Karakaş Atlantis – KRATL Hisse Senedi

KARAKAŞ ATLANTİS KIYMETLİ MADENLER KUYUMCULUK TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. –

1968 yılında kurulan Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş., kuyumculuk sektöründe faaliyet göstermektedir. Karakaş Atlantis’in Türkiye’de İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Alanya, Denizli, Kayseri, Konya, Gaziantep ve Ordu olmak üzere 10 bölgede Toptan satış mağazaları bulunmakta olup, 2 bölgede 22 ayar, 18 ayar, 14 ayar, 9 ayar ve 8 ayar muhtelif takılar olmak üzere üretim yapmaktadır. Bu üretilen ürünler 45 satış ekibi ile Türkiye genelindeki kuyumculara ulaştırılmakta, toptan mağazaları ile Türkiye’nin yüzde 85’ine hizmet verilmektedir.

2013 yılında Love Atlantis pırlanta markasını kurarak, sektörün pırlanta ihtiyaçlarını da karşılamaya başlayan Karakaş Atlantis’in yıllık üretim kapasitesi 13,6 ton olup, Türkiye altın ve kuyumculuk sektöründe ilk 5 firma arasında yer almaktadır.

KRATL işlem kodu ile Borsa İstanbul’da işlem gören Karakaş Atlantis’in ana faaliyet konusu  kıymetli madenler ve kuyumculuktur. Karakaş Atlantis imalat sanayii ve diğer imalat sanayii sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Karakaş Atlantis, Borsa İstanbul’da YAKIN İZLEME PAZARI’nda işlem görmektedir.