Burçelik – BURCE Hisse Senedi

0
4825

BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş.

1968 yılında Bursa’da kurulan Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş., 20 bin metrekaresi kapalı, 28 bin 500 metrekarede makine fabrikası, vana fabrikası, dökümhane ürünleri ve alt müteahhitlikleri ile hizmet vermektedir. Burçelik makine fabrikasında mobil paletli kırma üniteleri, çeneli-darbeli-konik kırıcılar ile aşağıdaki sabit ve çekilebilir tip (tekerlekli şasi üzerinde) taş kırma makine ve ekipmanları; burçelik vana fabrikasında küresel ve kelebek vanalar; dökümhanede çeşitli sektörler için (otomotiv, genel makine sanayi, kırıcılar, enerji vb.) çelik (karbon çelikleri, düşük alaşımlı çelikler, paslanmaz çelikler, ısıl dirençli çelikler vb), pik ve sfero dökümlerin üretimi gerçekleştirilmektedir.

BURCE işlem kodu ile Borsa İstanbul’da (BIST) işlem gören Burçelik’in faaliyet konusu çelik döküm ve makine imalatıdır. Burçelik, imalat sanayii, metal ana sanayi, demir, çelik metal ana sanayii sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Burçelik Borsa İstanbul’da BIST ANA / BIST 100 / BIST TÜM / BIST Bursa / BIST METAL ANA / BIST SINAİ / BIST KOBI SANAYİ endekslerinde işlem görmektedir.

GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN, YORUM YAPIN:

Yorum Yapın:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.