Garanti Faktoring – GARFA Hisse Senedi

0
4613

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. – GARFA

1990 yılında kurulan Garanti Faktoring A.Ş., endüstriyel ve ticari şirketlere faktoring hizmeti vermektedir. Garanti Factoring, ticaretin finansmanı ve alacak bazlı finansman konsantrasyonuyla, gerek yurt içi, gerekse yurt dışı ticaretin gerektirdiği finansman, garanti ve tahsilat ürünlerini bir arada sağlamaktadır. Garanti Factoring; başta KOBİ’ler, ithalatçı/ihracatçı kimliğiyle öne çıkan şirketler, yaygın tedarikçi ve bayi ağına sahip kuruluşlar olmak üzere geniş bir müşteri tabanına hizmet vermektedir.

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesinde ilk değerlendirmede 8,36 notunu, sonraki değerlendirmelerde aldığı notu 9,15’e çıkartan Garanti Factoring, 2013 yılında tamamladığı şubeleşme çalışmasında Türkiye genelinde şube sayısını 14 değişik il merkezinde 21’e çıkartmıştır.

GARFA işlem kodu ile Borsa İstanbul’da (BIST) işlem gören Garanti Factoring, her türlü yurtiçi ve uluslararası ticari muameleye yönelik faktoring hizmeti vermek amacı ile kurulmuştur. Garanti Factoring mali kuruluşlar, finansal kiralama ve factoring şirketleri, factorıng şirketleri sektörlerinde hizmet vermektedir.

Garanti Factoring, Borsa İstanbul’da BIST TÜM / BIST 100 / BIST ANA / BIST FİN. KİR., FAKTORİNG / BIST KURUMSAL YÖNETİM / BIST MALİ endekslerine dahildir.

GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN, YORUM YAPIN:

Yorum Yapın:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.