Do & Co – DOCO Hisse Senedi

0
4218

DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT – DOCO

1981 yılında Viyana’da ilk restoranının açılışı ile birlikte kurulan Do & Co Aktıengesellschaft, merkezi Avusturya’da bulunan yemek, uçak ve tren yemek hizmetleri, organizasyon, otelcilik gibi sektörlerde faaliyet göstermektedir.  Türk Hava Yolları, Avusturya Havayolları, British Airways, Emirates, Etihad, Qatar, Singapore, Cathay Pacific gibi havayolu şirketlerine yemek ve ikram hizmetleri sağlayan Do & Co, 2007 yılı itibariyle Türk Hava Yolları ile birlikte THY DO & CO İkram Hizmetleri A.ş. adı altında ortak bir şirket kurarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ikram hizmeti vermeye başlamıştır. Ayrıca 1998 yılından beri halka açık olan şirketin hisseleri Viyana Menkul Değerler Borsası’nda işlem görmektedir.

DOCO işlem kodu ile Borsa İstanbul’da (BIST) işlem gören Do & Co’nun faaliyet konusu havayolları ikram hizmetleri, uluslararası organizasyon ikram hizmetleri, restoranlar, yolcu salonları ve otel işlemeciliğidir. Do & Co, ulaştırma, haberleşme ve depolama, ulaştırma sektörlerinde hizmet vermektedir.

Do & Co, Borsa İstanbul’da BIST ULAŞTIRMA / BIST HİZMETLER / BIST 100 / BIST YILDIZ / BIST TÜM / BIST 100-30 / BIST TEMETTÜ endekslerine dahilidir.

GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN, YORUM YAPIN:

Yorum Yapın:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.